Skip to main content

Revolució

Fermentum

Amassar és crear, formar, compondre. En el món del pa dóna nom al procés en el qual es barregen els ingredients, normalment la farina amb l'aigua, per donar resistència al producte final.

| Context del mercat actual: S'apaguen els forns

Sembla una metàfora, però és una realitat. La societat actual està immersa en l’extinció del forn artesà per diferents raons: una de molt significativa és que, com en tots els oficis gremials, el relleu és difícil i no existeix una nova fornada de joves forners  La professió no vesteix, la professió, es perd. Els forners formats i/o ovacionats acaben sent com els xefs en una cuina: manen perquè tenen l’art i d’ells depèn la venda. D’altra banda, la gran indústria fabrica un producte industrial cada vegada més similar a l’artesà. Tothom s’atreveix amb aquest aliment bàsic, però queda patent que sense cultura del pa, amb l’encariment desorbitat de les matèries primeres i la falta de relleu, els forns tradicionals s’apaguen.

| Per què Fermentum arriba per revolucionar el sector?

Perquè quan no hi ha revolució, qui presenta batalla ja la té guanyada. I en aquests moments no hi ha millor concepte per tornar a fabricar pa artesà que el que presenta Fermentum.

Ens caracteritza:

  • L’eliminació de la dependència del forner.
  • La fi del treball nocturn que sempre ha caracteritzat l’ofici.
  • El naixement d’una metodologia de treball que la gran indústria no pot oferir per els procediments de la fermentació en bloc.
  • Facilitar la producció de pa amb un mètode artesà propi que capacita a qualsevol persona per realitzar tots els processos a nivell professional sense ser aquesta la seva professió.
  • La recuperació del prestigi de l’ofici a través de l’excel·lència del producte posant-lo a l’altura del pa francès, mundialment reconegut.

| I quins aspectes ens defineixen?

Revolució en el món de la fleca

Innovació incontestable

Producció accessible a tothom

El mètode que suma la selecció de farines + massa mare + fermentació llarga i en bloc + cocció en el punt de venda aconsegueix dos grans resultats: el millor pa i la manera més econòmica de fer-ho.

La suma de tot això conflueix en

EL TRIOMF D’ALLÒ ARTESÀ

EL TRIOMF D’ALLÒ ARTESÀ

EL TRIOMF D’ALLÒ ARTESÀ

EL TRIOMF D’ALLÒ ARTESÀ

Ves al contingut