Skip to main content

Club

Fermentum

Qui aposta per Fermentum entra a formar part d'un club amb acompanyament
professional constant, dins d'un model d'expansió en format franquícia.

El Club Fermentum guia als seus membres a través dels canals de l’excel·lència, la creativitat, la innovació… aportant enriquiment personal per capacitar-los de cara a iniciar amb èxit la seva nova activitat professional en el món de la fleca artesana. Unes credencials que ens distingeixen de la competència en un marc exigent i canviant.

| El quid de la franquícia

El nostre model de negoci de fleca és nou i es basa en el concepte ‘boulangerie française’, a través d’un producte d’importància bàsica en la base de la piràmide nutricional, amb un procés d’elaboració fàcil que sempre es ‘cuina’ en un mateix escenari.

Punt òptim

Moment en què el consumidor vol recuperar sabors i textures en el pa. Salut en auge, la qualitat del producte en contra de l’increment del low cost.

Fer de la teva passió una professió

Tothom pot fer pa amb aquest mètode artesà gràcies a una instal·lació que no existeix així en cap punt d’Europa. Objectiu: el savoir faire del forner artesà a la zona d’influència.

Essència de la tradició

Retorn al pa del dia en què prima la qualitat enfront de la quantitat/varietat. Pa fet a la vista de les persones, sense precuit ni congelat.

Recepta autèntica

Moldre, pastar, fermentar, coure i vendre en el mateix establiment i amb els temps que requereix el pa. La massa mare és l’ànima del nostre producte, acompanyada d’una fermentació lenta de 24/48 hores en bloc.

Reconeixement de marca i notorietat en el mercat gràcies a l'experiència de qui la promou:

Empresaris del món del pa, mestres en l’art de la fleca.

El pa, el vaixell insígnia, però també la brioixeria artesana i selecta.

Bona proposta comercial de preu i producte. La producció no augmenta el cost amb la nostra fórmula.

Sense els problemes del forn tradicional

Els horaris, la dificultat de treballar, la competència industrial queda a un costat amb l’aplicació del mètode artesà.

Minimització

La botiga no requereix de molts metres quadrats: Un mínim de 30. Ha de contenir la maquinària i l’obrador és mínim ja que una sola persona pot fer tot el procés de venda i producció.

La marca transmet el Know-How

i defineix tot allò relacionat amb el negoci i la seva operativa, amb la qual cosa el franquiciat no té res pel que preocupar-se. La localització és important però no determinant.

La matèria primera

Seleccionada amb una barreja equilibrada de farines que garanteix l’èxit en l’elaboració del pa i els seus derivats.

| Diferents perfils de franquiciat

  • Qui vulgui treballar en un negoci d’autoocupació amb bona rendibilitat i considerar-se professional d’un ofici amb solera.
  • Emprenedors i inversors que desitgin un negoci que requereix una implicació mínima quant a personal i a formació, amb ràpida amortització.
  • Professionals del sector de la fleca sense relleu generacional que vulguin mantenir el seu llegat.
  • Forns de nova instal·lació.
  • Poblacions petites que s’hagin quedat sense fleca.
  • Centres polivalents tipus gasolineres, cafeteries, resorts…
  • Superfícies comercials que vulguin potenciar la seva secció de fleca fent del valor de l’artesà un estendard.

| La internacionalització: La Màster Franquícia

Fermentum neix amb una vessant internacional. Fora del territori espanyol, la modalitat per contracte és la màster franquícia. Aquesta atorga al franquiciat el dret de posseir i operar en més d’una botiga al país d’origen, així com el dret de subfranquiciar l’obertura d’altres botigues a tercers, pactant el temps, dins de l’àrea geogràfica que es concreti.

El màster franquiciat tindrà l’obligació de desenvolupar el negoci de la franquícia adquirida seguint els paràmetres acordats amb el propietari de la marca. Buscarà, seleccionarà i controlarà els seus propis franquiciats i cuidarà que la imatge de marca es beneficiï de la seva expansió amb l’augment de punts de venda. El Know-How (Manual de Franquícia) i la relació de productes a comercialitzar amb tots els paràmetres detallats per a l’exitosa producció els seran donats.

Ves al contingut